Next Rock Event

  • Bands & DJ: INSTANT MATTER + BAND FOUR!
  • Date and Time: 13th Dec 2017 8:00pm
  • Entry Price: €5
INSTANT MATTER
Instant Matter is een indie band uit ’s-Hertogenbosch en Amsterdam. Als eerste wapenfeit brachten ze in 2016 de single 'Slow Down’ uit, waarna ze het podium op klommen en meteen de 2e prijs op de Bossche Band Battle wonnen. Instant Matter wordt omschreven als sfeervolle muziek met een donker randje, in de trant van bands als Daughter en London Grammar.


 

BAND FOUR!
Wie van stevige Rock 'n Roll en Blues houdt moet kennis maken met Band Four!
Deze 7 koppige Blues/Rock band uit Amsterdam zorgt voor een energieke performance die je niet gauw zult vergeten. Met successen in The Waterhole, P3, Pitchers en vele andere plaatsen, is Band Four! vastberaden om elke zaal plat te spelen.
Met hun eerst EP en tour proberen ze zoveel mogelijk mensen te laten genieten van Band Four! Ervaar Blues & Rock op een veel rauwere manier en een veel hardere manier. Laat je overdonderen door de energie, de liefde en de bombastische songs die je meenemen, terug naar de 60's. Met 2 charmante zangeressen, een diepe bas, een jankende gitaar, een schreeuwende blazer, keihard piano spel en stevige drums zorgt Band Four! dat het een onvergetelijk optreden wordt. 

Doors open: 20:00
Tickets available at the door!